New Signings

New season, new signings. Maak kennis met onze nieuwe collectie voor seizoen '22/'23. Van onze eerste échte damescollectie - en wat voor één -, de lancering van de Playmaker collectie en Crossbar collectie, een Off-Pitch 2.0 collectie en onze aanvullingen op de sokkencollectie.

shop de collectie

Niet één, maar twee aanvullingen op ons trainingsassortiment. De Crossbar collectie is een moderne collectie die bewijst dat basic niet saai hoeft te zijn. Aan de andere kant van het spectrum hebben we nu de Playmaker collectie. Met een moderne twist op een klassieke collar, ademende camo-panels in de zij, rond de schouders en op de kuit, en een gedurfd kleurenpallet denkt deze collectie niet één, maar drie stappen vooruit.


Onderweg naar een wedstrijd, of een avondje op de bank; met onze nieuwe Off-Pitch collectie doe je dat in stijl. De artikelen zijn gemaakt van zacht en kwalitatief hoogwaardig katoen. De Off-Pitch collectie bestaat uit vesten, truien en broeken in diverse kleuren. 

We stellen je graag voor aan onze grootste nieuwe collectie ooit; onze eerste échte damescollectie. Met items voor op het veld én buiten het veld.


Het is niet toevallig dat onze on-pitch performance lijn de Forward heet. Deze shirts, shorts en tracksuits zijn een ode aan alle speelsters die de sport vooruit stuwen. De collectie is verkrijgbaar in Black, White, Purple Cactus en Insignia Blue en herken je natuurlijk ook aan de Robey klaver op de schouder voor net dat beetje extra geluk.


De collectie wordt daarnaast aangevuld met essentials, zoals baselayers en sport-bh's.


Avondje naar de gym? Presteren op hoog niveau doe je natuurlijk in een top, shirt, legging, bikershort of één van de andere items uit onze gym collectie. Klaar met sporten? Ga voor ultiem comfort in onze premium cotton tracksuit in één van de drie kleuren.

Bekijk hier de gehele damescollectie

Sokken zijn de basis van iedere voetbaloutfit. We hebben ons sokkenassortiment aangevuld met de Basic Socks in 9 verschillende kleuren!


Ook hebben we dit seizoen nieuwe kleuren aan ons Grip Socks assortiment toegevoegd. De Grip Socks zijn vochtregulerende sokken met speciale grip pads voor een perfecte anti slip effect.


Wil je alle new arrivals voor komend seizoen zien? Klik dan op de onderstaande knop!

Bekijk alle new arrivals