Teamkleding voor jouw club

Van de Kelderklasse tot de Eredivisie.

neem contact op
bekijk catalogus

250

+

Amateurclubs

5

Eredivisieclubs

5

KKD clubs

3

EREDIVISIE VROUWEN CLUBS

sedert

1947

Van kelderklasse tot Eredivisie

Een wedstrijdshirt is meer dan zomaar een kledingstuk. Je clubkleuren zijn iets unieks, en op welk niveau je ook speelt, ze verdienen een unieke behandeling.

sluit je aan

Modern Design

Wie er goed uitziet en zich goed voelt, speelt beter. Daarom wordt elk Robey product gebouwd op dezelfde drie fundamenten: modern design, hoogwaardige materialen en een gouden klaver op elke schouder.

Custom Made

Wij geloven dat elke club precies dezelfde toewijding en allerbeste kwaliteit verdient. Daarom betekent custom bij ons altijd écht custom, of je nu in de Eredivisie of de kelderklasse speelt.

Lokale service

Via ons uitgebreide netwerk aan lokale retail partners worden clubs volledig ontzorgd: van bedrukkingen tot lokale zichtbaarheid in winkels tot 24/7 bestellen. Lokaal, persoonlijk en klantgericht.

Het Robey Lab.

Aangenaam.

Hofleverancier van het Nederlandse voetbal

Wij kleden 5 Eredivisieclubs, 3 vrouwen Eredivisieclubs en 5 KKD clubs en meer dan 250 amateurclubs verspreid over heel het land. Ieder jaar groeit onze voetafdruk in het Nederlandse voetbal.

Official Sportswear Supplier

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Custom is bij ons altijd écht custom. Van de kelderklasse tot de Eredivisie, bij ons kan iedere club aan de slag met ons designteam om een one-of-a-kind wedstrijdtenue te ontwikkelen: de hoge kwaliteit en perfecte pasvorm waarvoor we gekend zijn, gecombineerd met een ontwerp dat precies past bij de clubcultuur.

Badges, kragen, manchetten, kleuren, patronen en slagzinnen: de mogelijkheden zijn eindeloos.


De levertijd van een uniek Custom Made tenue is sterk afhankelijk van de wensen. Gemiddeld ligt de levertijd op ongeveer 12 weken. Heb je al specifieke wensen in gedachte? Neem dan contact op voor een betere indicatie.


Clubs die kiezen voor Robey, kiezen voor een volwaardig partner. Met ons Everyone’s Game clubconcept bieden we al onze clubs dezelfde kansen om zowel sportief als financieel te groeien; hetzij via sponsoring, lokale 24/7 service en extra omzetmogelijkheden.

De nieuwe Frenkie of Virgil ontwikkelt zich namelijk niet zomaar tot een wereldtopper. Daarom zijn we niet alleen kledingleverancier maar ook sponsor. We sponsoren een vast bedrag per clublid.

Daarnaast kunnen clubs hun inkomsten maximaliseren via de verkoop van hun clublijn. We zoeken samen naar manieren om de verkoop te stimuleren, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van brochures en promotiemateriaal.


Via ons uitgebreide netwerk aan lokale retail partners worden clubs volledig ontzorgd: van bedrukkingen tot lokale zichtbaarheid in winkels tot 24/7 bestellen. Samen met de club en retailer bouwen we een clubwebshop waarop ook leden makkelijk en snel kunnen shoppen.


Interesse?

Op zoek naar teamkleding voor jouw team of club? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Zuid-Holland, Zeeland, Brabant

Teun Bakker: Bel / E-mail


Utrecht, Flevoland, Overijssel, Gelderland

Anil Bandhoe: Bel / E-mail


Noord-Holland, Groningen, Friesland, Drenthe

Michiel Hemmen: Bel / E-mail


Limburg, België

Patrick Boelen: Bel / E-mail


Tennis en padel

Richard Weijgertse: Bel / E-mail

Robey Teamwear Catalogue 24-25