Customer Service Medewerker

Rotterdam/Dordrecht - Fulltime

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw klantgerichte vaardigheden kunt inzetten en daarnaast een actieve rol kunt spelen in het succes van een bloeiende webshop? Dan hebben wij de perfecte positie voor jou! Het snelst groeiende sportmerk van Nederland is op zoek naar een gemotiveerde Customer Service Medewerker die niet alleen goed met klanten kan omgaan, maar ook procesmatig meedenkt en meehelpt met de implementatie (en het aanspreekpunt bent) van ons nieuwe CRM-systeem. 


Functieomschrijving:

Als Customer Service Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je staat hen vriendelijk en professioneel te woord, beantwoordt hun vragen, biedt oplossingen voor eventuele problemen en zorgt ervoor dat ze een positieve ervaring hebben bij elke interactie. Je communiceert helder en effectief via verschillende kanalen, waaronder telefoon, e-mail en sociale media.

Daarnaast help je met de implementatie van het CRM-systeem, zorg je ervoor dat onze sales afdeling alle tools voor handen heeft en denk je procesmatig mee hoe we steeds verder kunnen professionaliseren op onze Customer Service afdeling. Ook kan het zijn dat je bijspringt in drukke periodes op Sales Support B2B.


Functievereisten:

·       Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

·       Klantgerichte mindset met het vermogen om professioneel en geduldig met klanten om te gaan.

·       Bekendheid met webshopprocessen en e-commerceplatforms.

·       Bereidheid om hands-on te zijn in het magazijn voor orderverwerking.

·       Goede organisatorische vaardigheden en de mogelijkheid om prioriteiten te stellen.

·       Probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid, zelfs in drukke situaties.

·       Teamspeler die ook zelfstandig kan werken.

·       Fulltime beschikbaarWat wij bieden:

·       Een dynamische en afwisselende functie waarin je zowel je klantenservicevaardigheden als logistieke capaciteiten kunt benutten.

·       De kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie met uitzicht op een vast dienstverband.

·       Een positieve en ondersteunende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

·       Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

·       Werknemerskorting op al onze producten

·       25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband

·       8% vakantietoeslag

·       Elke dag vers fruit op kantoorWie is Robey?

Robey is het oudste en tegelijk ook snelst groeiende sportmerk van de Lage Landen. Met 10 profteams in de Nederlandse Ere- en Keuken Kampioendivisie zijn we de hofleverancier van het betaalde voetbal maar ook in de amateurcompetities groeit onze voetafdruk jaar na jaar. Daarnaast hebben we ook net onze rentree gemaakt in de tennis- en padelwereld, en ook in gym en fitness zijn we vertegenwoordigd. Wij zijn een jong en open bedrijf zonder ego’s of strikte hiërarchie. Wij zijn Rotterdams. Niet lullen maar poetsen dus. 


Interesse?

Wil jij samen met ons het succes van Robey verder uitbouwen en wil je bij een ambitieuze onderneming werken? Als jij enthousiast bent over deze veelzijdige rol en je voldoet aan de gestelde eisen, reageer dan direct via de LinkedIn vacature.