Robey x Banlieue

BREAKING BOUNDARIES

Robey Sportswear en Clan de Banlieue lanceren de FW20 capsule collection. Een collectie waarin Sportswear en Streetwear wederom samensmelten. De grenzen tussen de straat en het veld worden doorbroken. Het voetbal keert terug naar de straat, de thuisbasis van het Nederlandse voetbal. Een cultuur die staat voor no nonsens, gelijkheid en broederschap.

Een broederschap tussen twee merken met de wortels in Rotterdam. Een metropool die bruist, vol creativiteit en energie. De mentaliteit en energie van de stad hebben Robey Sportswear en Clan de Banlieue vertaald naar een nieuwe capsule collectie. De collectie is een mix van klassieke sportmaterialen en moderne digitale grafische elementen. Zo kenmerken de items zich door het gebruik van een abstracte tie-dye graphic. Uitgevoerd in twee kleurthema’s: Jade Green en Violet Purple.

De collectie bestaat uit een trainingspak, hoodie, cargo jogger, anorak en een padded jacket. Het beste van twee werelden komt samen in deze items. Het veld wordt vertaald naar de straat en vice versa. Een grens die steeds meer vervaagt, het voetbal keert terug naar de bakermat.

Robey x Banlieue Puffer Jacket

PERFORMANCE PUFFER JACKET

De Robey x Banlieue Puffer Jacket is de eye-catcher van de collectie, uitgevoerd in de kleuren Jade Green en Violet Purple. De all-over grafische tie-dye print gecombineerd met de reversed en detachable capuchon geven de puffer jacket een krachtige uitstraling. Voorzien van gecombineerde branding op de linkermouw met een cut & sew panel. De jas is afgewerkt met extra (diervriendelijke) padding en mouwen met duimsgaten voor extra warmte tijdens de koude winterdagen.

Robey x Banlieue Performance Tracksuit

PERFORMANCE TRACKSUIT

Het Robey x Banlieue Performance Tracksuit in Jade Green en Violet Purple. Voorzien van een slim-fit pasvorm en gemaakt van zacht geborsteld materiaal. De top heeft een halve rits bij de kraag en raglanmouwen met een grafische tie-dye print. Afgewerkt met duo branding, op de linkerborst en achter in de nek het Banlieue-logo en op de mouwen de bekende Robey-R. De broek is voorzien van twee zakken met ritsen, trekkoordjes, ritsen bij de enkels en gecombineerde branding op de zijkant.

Robey x Banlieue Anorak

ANORAK

De Robey x Banlieue Anorak in de kleuren Black en Grey. Het item is voorzien van een halve rits en gevoerde capuchon met trekkoordjes. Op de zijkant is de Anorak afgewerkt met een grafische tie-dye print in de kleuren Jade Green en Violet Purple. De reflective branding op de voor- en achterkant zorgen ervoor dat je ook in het donker goed zichtbaar bent.

Robey x Banlieue Hoodie

HOODIE

De Robey x Banlieue Hoodie in de kleuren Violet Purple/Grey en Black/Jade Green is jouw nieuwe favoriete hoodie. De hoodie is gemaakt van premium katoen wat zorgt voor een zachte en comfortabele fit. Voorzien van een raised 3D Banlieue-logo op de borst en geborduurd Robey-logo. Afgewerkt met een gevoerde capuchon met grafische tie-dye print.

CARGO JOGGER

De Robey x Banlieue Cargo Jogger in de kleuren Violet Purple/Grey en Black/Jade Green is jouw nieuwe favoriete joggingsbroek. De broek is gemaakt van premium katoen wat zorgt voor een zachte en comfortabele fit. Voorzien van twee cargo pockets op de zijkant met gecombineerd Banlieue- en Robey-logo. Afgewerkt met zakken met ritsen en trekkoordjes. Combineer deze joggingsbroek met de hoodie.

Ontdek de volledige Robey x Banlieue collectie

Robey x Banlieue FW20

SHOP NOW