Robey Women’s Collection

Wie ons volgt weet dat we al enkele jaren aan het investeren zijn in het damesvoetbal. Zo leveren we al enkele seizoenen teamwear voor de vrouwen van Sparta en Telstar, en gingen we aan het begin van het huidige seizoen een partnership aan met ADO Den Haag Vrouwen. Dat commitment zetten we nu kracht bij met onze grootste nieuwe collectie ooit: een geheel nieuwe Robey Women collectie. 

shop the collection

Onze on-pitch performance lijn heet niet toevallig de Forward. Deze shirts, shorts en tracksuits zijn een ode aan alle speelsters die de sport vooruit stuwen. De designs, hoogwaardige materialen en het klavertje op de schouder zijn onze manier om hen daarin nog beter te steunen.


De Forward collectie is beschikbaar in Black, White, Purple Cactus en Insignia Blue en zal te verkrijgen zijn in alle junior en senior maten. Ze wordt verder ook aangevuld met essentiële accessoires zoals baselayers en sportbra’s.

Ook naast het veld wordt er natuurlijk gesport. Daarom breiden we onze gym collectie nu ook uit met een uitgebreid damesaanbod. Leggings, shirts, tops, biker shorts … you name it, we hebben het ontworpen. 


En geen Robey collectie is compleet zonder een hypercomfortabel off-pitch aanbod. Deze bestaat uit premium cotton tracksuits in Black, Turledove en Italian Clay, en onze eerste Performance Padded Jackets voor vrouwen.

shop the collection