Robey Lentetraining

Een echte voetballer laat zich niet zo snel uit het veld slaan. Je kunt onze wedstrijdspanning afpakken, onze doelpunten in blessuretijd en onze derde helften. Maar zelfs een verloren competitie zal onze honger naar voetbal nooit stillen. Integendeel. Als je ons zegt dat dit het einde van het seizoen is, maken wij er meteen de start van het nieuwe van.

Zeker nu de dagen weer langer en zonniger worden houdt niets ons tegen om onze rondootjes gewoon in het park af te werken. Iemand poorten kan ook op het pleintje om de hoek. En schieten kan ook thuis tegen de garagedeur. Met de juiste mindset, én het juiste materiaal, kan dit onze langste en beste seizoensvoorbereiding ooit worden. En daarvoor hebben we een aantal essentials op een rijtje gezet.

Performance Sweater

PERFORMANCE SWEATER

De lente is het seizoen van de laagjes. De komende maanden kan het ’s avonds, en zelfs overdag, nog wel flink afkoelen. Een warmere, lightweight top zoals de Performance Sweater is daarom een must-have voor elke voetballer. Met z’n lichte en afgeborstelde stof blijf je warm zonder in te boeten aan comfort en bewegingsvrijheid.

SHOP NOW

Robey Performance Set

SHIRTS & SHORTS

Na de warm-up mogen de lange mouwen naar de kant. En dan is de Performance Set een geweldige optie. Dit premium training shirt en short werd speciaal ontworpen voor onze profclubs en combineert onze gepatenteerde BeyDry stof met een perfect aansluitende pasvorm.

Wie op zoek is naar meer kleur kan die vinden bij het Counter Shirt. Ontworpen met raglanmouwen en ronde kraag, en verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren: dit lightweight shirt past naadloos in de kast van elke voetballer. Combineer het bijvoorbeeld met de Competitor Short en je kan zo het gras op.

SHOP NOW

GYM PACK

GYM PACK

Geen voorbereiding is echter compleet zonder sprintjes en bezoekjes aan het krachthonk. Fitness is de basis van elk voetbalseizoen, dus mogen ook het Gym Shirt en Short niet ontbreken. Beiden zijn gemaakt uit rekbare, ademende stof die zacht en natuurlijk aanvoelt, en je probleemloos door je intervals en circuits loodsen.

SHOP NOW

Robey Training set

WE ZIJN BEGONNEN

Het seizoen 2020-2021 was voor velen onder ons een seizoen om snel te vergeten. Maar dit is het moment om de rug te rechten en vastberaden vooruit te kijken. Er staat een nieuw seizoen voor ons klaar. En de voorbereiding ervoor is bij deze officieel begonnen.

SHOP NOW