September betekent maar 1 ding: we gaan weer voetballen om het ‘echie’. Competities worden afgetrapt, basisplekken worden veroverd en de eerste klappen richting de concurrentie worden uitgedeeld. Het eerste voetbalweekend is iets speciaals en wij weten er alles van. Na een lange voetballoze periode is het nu belangrijker dan ooit dat dit seizoen niet begint met een valse start. Om er dus helemaal te staan – zowel op als naast het veld – hebben wij alvast onze eerste selectie van het seizoen gemaakt.

Robey Mix & Match

MIX&MATCH

Op één been kan je niet voetballen. Combineer een shirt met een short en maak je tenue compleet met sokken. Wat je ook kiest, met elk item geniet je van BeyDry technologie, top design en tot een klaver op elke schouder. Oftewel: onze kenmerkende mix van stijl en comfort.

SHOP NOW

Robey Off Pitch

Off Pitch Cotton Tracksuit

Reis in stijl naar de wedstrijden met het Off Pitch Cotton trainingspak. De trui is voorzien van halve rits en de slim-fit broek is voorzien van ritsen in de zakken. Het pak is gemaakt van zacht en kwalitatief hoogwaardig katoen wat zorgt voor optimaal draagcomfort in de bus, auto of kantine.

SHOP NOW

Robey Counter Sweater

Counter Sweater

De Counter Sweater is de ideale trui voor de warming-up. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren en is gemaakt van ademend en sneldrogende stof. De ronde kraag en geborduurde details zorgen voor een stijlvolle uitstraling terwijl je spieren warm maakt voor de strijd op het veld.

SHOP NOW

Robey Baselayers

Baselayers

De R zit weer in de maand. Zorg dus ook voor een (Robey) R onder je tenue met onze baselayers. Deze thermokleding geeft bescherming tijdens wedstrijden en trainingen in de kou. Daarnaast voelt het als een tweede huid rondom het lichaam vanwege het lichte en elastische materiaal.

SHOP NOW