De mooiste voetbalmaand

Mei is de mooiste voetbalmaand van het jaar. Zelfs zonder finales, kampioenschappen, periodetitels en handhaving hebben we genoeg dingen om te vieren. De dagen worden langer, de zon laat zich zien en stukje bij beetje herwinnen we onze vrijheid. Het begin van een volwaardig nieuw voetbalseizoen is eindelijk opnieuw in zicht.

Blijf dus vooral voetballen. Blijf partijtjes spelen, blijf intervallen, blijf doorgaan en verschijn zo fit als je maar kan aan de seizoenstart. Maak er de ultieme voetbalmaand van. Zo kunnen jij en je teamgenoten over precies een jaar moe maar voldaan neerploffen in het heilige gras na weer een overwinning in de eindfase van de competitie.

Backpass Short

BACKPASS SHORT

Geef je benen deze maand niet alleen een workout, maar ook wat zon. De Backpass Short is voorzien van een langere achterkant, mesh inzet en BeyDry technologie zodat je fris, droog en comfortabel blijft tijdens warmere trainingsdagen.

SHOP NOW

Robey Grip Socks

GRIP SOCKS

De vochtregulerende Grip Socks zijn je ideale trainingspartner. De speciale grip pads zorgen voor een anti-slip effect dat elke wrijving elimineert. Ideaal dus voor rondjes hardlopen, oefenpartijtjes in het park en stiekem dansen in de woonkamer.

SHOP NOW

ROBEY BASELAYERS

BASELAYERS

Een stevige basis leggen betekent ook zorg dragen voor je spieren. Onze baselayers met compressiepasvorm zorgen ervoor dat jouw spieren beschermd blijven voor, tijdens en na je training, en sneller zijn hersteld voor de volgende.

SHOP NOW

Robey Outlet Shirts

OUTLET SHIRTS

Last but not least geven we je voorbereiding nog een boost met een extra kassakorting van 30% op al onze Robey klassiekers. Zo stel je je conditie extra scherp, aan een extra scherpe prijs.

SHOP NOW