We zijn terug, de winterstop is voorbij. Met de oliebollen nog vers achter de kiezen beginnen duizenden voetballers deze week aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Helaas een iets andere voorbereiding dan normaal, tenzij je deze week in het vliegtuig stapt naar een zonnig oord voor een trainingskamp (lucky you!). Het is nog even gissen wanneer de competitie hervat zal worden maar dat hoeft ons er niet van te weerhouden om jou optimaal klaar te stomen. Wacht niet af, trek je nieuwe trainingspak aan en werk jezelf in het zweet. De basis wordt nu gelegd!

Performance

Performance Tracksuit

De Performance collectie is speciaal ontworpen naar de wensen van onze profclubs. De pasvorm, materialen en comfort zijn daarom ook van de hoogste kwaliteit. Combineer de Performance Half-Zip Top, Sweater of Full-Zip Jacket met de Performance Pants. Dat is gelijk de beste trainingsbroek die je ooit zult dragen, lekker om het nieuwe jaar mee te beginnen!

SHOP NOW

Counter Tracksuit

Counter Tracksuit

Trainen is de basis voor succes. Met de Counter collectie leg je de basis. Deze collectie kenmerkt zich door de stijlvolle belijning en lichte materialen. Combineer de Counter Sweater of het Counter Jacket met de Counter Pants en start de training!

SHOP NOW

Mix & Match

Mix & Match

Op één been kan je niet voetballen. Combineer daarom deze maand een trainingstop met een trainingsbroek en ontvang 12% kassakorting. Zo zijn wij de ideale 12e man en kun je vliegend van start in 2022. Wat je ook kiest, met elk item geniet je van BeyDry technologie, topdesign en tot een klaver op elke schouder. Oftewel: onze kenmerkende mix van stijl en comfort.

SHOP NOW

Adrien Winter

Adrien Winter

Vaak last van kouden voeten langs de lijn? Bescherm je voeten tegen de kou met de Adrien Winter Sneakers. Een zachte binnen-voering zorgt ervoor dat jouw voeten lekker warm blijven.

SHOP NOW