OFF PITCH COLLECTION

OFF PITCH COLLECTION

Combineer stijl met comfort

Wat maakt een Robey product nu écht Robey? Los van het logo en de iconische klaver: het multipurpose design. Onze baselayers, Counter en Performance collecties; ze moeten allemaal kunnen presteren op én naast het veld. Smart technical zeg maar. Performance wear die kan strijden op alle fronten.

Met onze Off Pitch collectie maken we de omgekeerde beweging. Een reeks die comfort en stijl voorop zet, maar tegelijk in staat is tot sportieve heldendaden. “We hebben het voorbije jaar letterlijk en figuurlijk met z’n allen op de bank gezeten” zegt product designer Elmar. “Maar wij weten al langer dat je ook als bankzitter altijd klaar moet zijn om te kunnen knallen.”

Robey Off Pitch Hoodie en T-shirt

De collectie bestaat uit een reeks makkelijk te combineren jackets, shirts en broeken, in een eenvoudig en stijlvol kleurenpalet. Het uithangbord van de reeks is het strakke Off Pitch Jacket. Het leent elementen van de klassieke hoodie zoals zachte materialen, een capuchon en kangaroo pockets, maar zit tsjokvol details die het z’n Robey karakter geven.

Zo is het Jacket niet alleen zacht maar ook erg lightweight. De typische Robey slim fit pasvorm geeft de drager bovendien optimale bewegingsvrijheid terwijl de verlengde onderkant het geheel een stylish karakter geeft. “De details waar ik het meeste trots op ben zijn eigenlijk quasi onzichtbaar” vertelt Elmar. “Zo is de zipper bijvoorbeeld tweezijdig. En de verhoogde neklijn maakt dat zelfs de capuchon perfect aansluit.”

Robey Off Pitch Collectie

En die lijn wordt verdergezet in de Off Pitch Pants. Ook hier zien we dezelfde hoogwaardige materialen en slim fit. Maar ook hier zijn het de details die het verschil maken. De enkelcuffs en elastische taille werden iets verlengd en de achterzak werd voorzien van een handige ritssluiting. De echte winnaars zijn echter de ergonomische naden. “Het lijkt een onbenullig detail, maar het is een absolute game changer.”

De collectie is ook goed te combineren met het Gym Pack, bijvoorbeeld met het Gym Shirt. Ook in dit schijnbaar simpele item vinden we diezelfde aandacht voor details terug. Het Gym Shirt combineert het comfort en gevoel van een designer shirt met de ademende en sneldrogende eigenschappen van high end sportkleding. En ook hier zorgen slimme naden voor een pasvorm die perfect rond je schouders zit.

Robey Off Pitch

“Als je dan eindelijk van de bank af mag heb je geen seconde te verliezen. Met deze collectie hoef je je Playstation controller maar de hoek in te gooien en ben je zo klaar om ertegenaan te gaan.”

Benieuwd geworden naar de Robey Off Pitch collectie? Bekijk dan hier het volledige assortiment.

SHOP OFF PITCH