Augustus is “crunch time”. De zware trainingen en lokale oefenduels van de komende weken gaan bepalen wie het seizoen in de basis elf start en wie naast de ploeg valt. Gelukkig staan wij klaar om je daar een handje bij te helpen. Tijdens de voorbereiding maken de details het verschil. Daarom organiseren wij in de aanloop van dit seizoen een Mix & Match actie. Combineer elk shirt uit onze collectie met een short. Zo start je je ultieme voorbereiding met een ultiem trainingstenue.

Robey Mix & Match

MIX&MATCH

Winnen doe je niet alleen. Mix & Match een shirt met een short en betreed het trainingsveld in stijl. Daarnaast is de kwaliteit van een Robey-outfit niet alleen aan de buitenkant waarneembaar. Hij is ook letterlijk tot in de vezels van het materiaal voelbaar dankzij de BeyDry technologie die zorgt voor een koel en droog lichaam tijdens het sporten. Ideaal tijdens de zware trainingen in de voorbereiding.

SHOP NOW

Robey Voetbalsokken

Voetbalsokken

Maak de look compleet met een paar Solid Socks in een van de maar liefst 12 mogelijke kleuren. De ondersteuning onder de voetboog, hiel en tenen geven bovendien bescherming en comfort in elke situatie. Wat goed is komt niet altijd van ver. Robey voetbalsokken zijn Made in Holland.

SHOP NOW

Robey GRIP SOCKS

GRIP SOCKS

Op zoek naar net dat ietsje meer stabiliteit? Met zijn hoogwaardige vochtregulatie en speciale grip pads blijf je altijd een stapje voor op je tegenstanders. Daarnaast kun je nu ook footless socks bestellen zodat je nooit meer je sokken hoeft af te knippen wanneer je je gripsokken draagt.

SHOP NOW

Robey SLEEVELESS SHIRT

PERFORMANCE SLEEVELESS SHIRT

Train hard. Blijf koel. Het Performance Sleeveless Shirt gaat op het veld de strijd aan met de hitte. Het shirt is gemaakt van ademend, sneldrogende stof en heeft een ronde kraag.

SHOP NOW