Op vrijdag 15 oktober spelen Telstar en FC Volendam de ‘Vissersderby’ in een speciaal door Robey ontworpen regenboogtenue in het kader van de #Alltogetherchallenge. Nooit eerder pasten zowel de thuis- als uitspelende club in een officieel duel hun tenue aan voor dit thema. Dit betekent een wereldprimeur voor Telstar en FC Volendam!

alltogetherchallenge

Voetbal is voor iedereen

De #Alltogetherchallenge is een initiatief van de Alliantie Gelijkspelen, John Blankenstein Foundation, NOC*NSF, KNVB en de KNHB. Zij maken zich sterk voor de boodschap dat iedereen welkom is, zichzelf moet kunnen zijn en dat niemand uitgesloten mag worden. We zijn trots dat we met de speciale tenues een bijdrage kunnen leveren aan dit prachtige initiatief. Voetbal is voor iedereen.

Telstar Alltogetherchallenge shirt

Telstar #Alltogetherchallenge Shirt

Het Telstar #Alltogetherchallenge Shirt is voorzien van een geometrisch jacquard patroon in alle kleuren van de regenboog. Dit zorgt voor een caleidoscopisch effect. Daarnaast zijn de kraag en mouwuiteinden uitgevoerd met de regenboogvlag in dubbel rib-materiaal. Het short en de sokken bevatten subtiele details met een link naar de regenboogkleuren. En last but nog least hebben de Witte Leeuwen ook speciaal voor deze gelegenheid het logo aangepast naar een Telstar progress logo.

SHOP NOW

FC Volendam Alltogetherchallenge Shirt

FC Volendam #Alltogetherchallenge Shirt

Het FC Volendam #Alltogetherchallenge Shirt is gebaseerd op het Prisma effect. Een prisma is een doorzichtig voorwerp dat twee of meer niet evenwijdige grensvlakken heeft. Wanneer hier licht doorschijnt ontstaat een regenboog effect. De logo’s van Robey en FC Volendam sluiten hierop aan met een iridiscerend effect waardoor de kleur afhankelijk is van de lichtinval. Het kleurenpatroon van het shirt en short is zwart met paarse accenten vanwege de symbolische waarde van deze kleur door paarse vrijdag en de solidariteit met de LHBTI-gemeenschap.

SHOP NOW

Alltogetherchallenge

Limited Edition

Wil jij zelf zo’n limited edition #Alltogetherchallenge shirt bemachtigen? De tenues van zowel Telstar als FC Volendam zijn vanaf nu te bestellen. Wees er snel bij want dit zijn echte collectors items!

SHOP NOW