Shirts van Johan Cruijff, Marco van Basten, Zlatan Ibrahimović, Éric Cantona, David Beckham en Josep Guardiola. Het is slechts een kleine greep uit de enorme verzameling van Jesse Rabbeljee. Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur, presenteert in samenwerking met Rabbeljee van donderdag 4 oktober tot en met zondag 7 oktober de tentoonstelling: Shirts of Cult, more than just a football shirt. 

Plaats van handeling is het hoofdkantoor van Robey Sportswear aan de Piekstraat 71, 3071 EL in Rotterdam. De opbrengst van de tentoonstelling gaat naar Support Casper. Tijdens de tentoonstelling zijn honderden klassieke, veelal wedstrijd gedragen, voetbalshirts te bewonderen. Verzamelaar Rabbeljee organiseerde vorig jaar een vergelijkbare tentoonstelling in Londen, onder grote belangstelling van voetballiefhebbers en media.

Vrijdag 5 oktober 2018, 17.00-22.00 uur:
Verzamelaar Jesse Rabbeljee zal geïnteresseerden rondleiden door zijn collectie. Vanaf 20.00 uur zijn er interviews met Rabbeljee, shirtexpert Floor Wesseling en sportjournalist Emile Schelvis zal vertellen over zijn liefde voor Italiaanse shirts.

Zaterdag 6 oktober 2018, 10.00-17.00
Vanaf 12.00 uur is er een middagprogramma, maar je kunt natuurlijk ook gewoon rondlopen en shirts bewonderen.

o    12.00 uur Verzamelaar Jesse Rabbeljee plus rondleiding door Jesse
o    13.30 uur Presentatie Staantribune #20, geheel over voetbalshirts
o    14.00 uur Feyenoord-verzamelaar
o    14.30 uur Joris van de Wier (Staantribune) over zijn shirts
o    15.30 uur Ajax-verzamelaar
o    16.30 uur Verzamelaar Jesse Rabbeljee plus rondleiding

Zondag 7 oktober 12.00-17.00 uur:

Op zondag is er geen programma. Wel zijn er rondleidingen en je kunt natuurlijk tientallen voetbalshirts bewonderen. Ook is er gelegenheid om shirts te ruilen.

Support Casper

De entree van de tentoonstelling bedraagt €5. Kaarten zijn gewoon aan de deur te koop, je hoeft dus niet vooraf kaarten online te reserveren. De opbrengst van deze tentoonstelling zal geschonken worden aan Support Casper.

Locatie: 
Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Piekstraat 71, 3071 EL in Rotterdam. Het is vlakbij station Rotterdam-Zuid en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.