Robey x Team Gullit

We zijn klaar voor de aftrap.

Robey en Team Gullit zijn voor de komende jaren een partnership aangegaan waarin Robey als exclusieve kledingleverancier zal optreden. Team Gullit ademt innovatie en kwalificeert zichzelf als ’s werelds eerste professionele en onafhankelijke ‘FIFA academy’. Hiermee maken wij als een van de eerste sportmerken zeer gericht de stap naar e-Sports.

  

 

Ruud Gullit is de brand ambassador van de academy. Team Gullit geeft veelbelovende FIFA-talenten de kans om zich te ontwikkelen tot sterren van de nieuwe generatie. De e-sporters worden ondersteund door middel van training en coaching om gestructureerd beter te worden. Dat deze werkwijze succesvol is blijkt wel uit het recente kampioenschap in de e-Divisie van Dani Visser, uitkomend voor De Graafschap namens Team Gullit. Een knappe prestatie van de jongste speler uit de eDivisie.

De betaald voetbalorganisaties Sparta Rotterdam en Willem II spelen al een aantal jaar in ons merk. Vanaf komend seizoen kunnen wij met trots ook Team Gullit aan dit rijtje toevoegen en maken wij als een van de eerste sportmerken zeer gericht de stap naar eSports met de sponsoring van de onafhankelijke FIFA academy.

Wij zien Team Gullit als een van de pioniers in deze enorme groeimarkt, daarom zijn we zeer verheugd op de samenwerking. Samen met Team Gullit hebben wij een unieke clubcollectie samengesteld welke o.a. bestaat uit het Team Gullit Home Jersey en het Team Gullit Tracksuit. Zo is Team Gullit het eerste e-sport team met een Official Merchandise kledinglijn.

Deze kledinglijn zal gedragen worden door de spelers en begeleiding van Team Gullit tijdens wedstrijden, trainingen en toernooien. De kleding is exclusief verkrijgbaar via de webshop van Team Gullit.