Retouren

Retouren

Retourprocedure

Wanneer je niet tevreden bent over een aankoop, kun je het zonder opgaaf van reden binnen de zichttermijn van 14 werkdagen retourneren. Wij storten dan het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 7 dagen na ontvangst van het retour terug.

Retourvoorwaarden:

Een retour dient aan de volgende voorwaarden te voldoen: 
- de retourzending is inclusief oorspronkelijke pakbon en bijgesloten retourformulier
- de artikelen zijn schoon en compleet 
- de artikelen zijn niet gewassen, aangepast of beschadigd
- de artikelen bevinden zich in een toestand die overeenkomt met normaal pasgebruik – zoals je in een reguliere winkel zou passen 
- de artikelen zijn verpakt in de originele, onbeschadigde verpakking 
- de artikelen zijn voorzien van (eventueel) meegeleverde schoenendozen en kledinghoezen 
- alle originele labels en kaartjes zijn nog aan het artikel bevestigd

Retourneren:

Gebruik bijgesloten DHL retourlabel en plak deze over het originele verzendlabel*. Geef de retourzending af bij de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop. De verwerkingskosten van het retourneren bedragen € 1,95 en zullen in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

*Bijgesloten retourlabel is alleen te gebruiken als het pakket vanuit een Nedelands of Belgisch DHL Parcel filiaal wordt geretourneerd.

Ruilen:

Bij ruilen kan je dit aangeven op bijgesloten retourformulier of zelf direct bestellen op de webshop. Na ontvangst van je retourzending zorgen wij dat het gewenste artikel zo snel mogelijk wordt verzonden, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Mocht je reeds het gewenste artikel reeds hebben besteld op onze webshop, dan zullen wij een terugbetaling uitvoeren.

Terugbetaling:

Na ontvangst van de retour zullen wij zo snel mogelijk de terugbetaling verwerken in het systeem. Hierbij zullen de eventuele verwerkingskosten á € 1,95 in mindering worden gebracht.