Straatvoetbal

Het is eindelijk zo ver. In juni trappen de beste voetballers van Europa af voor de mooiste voetbalzomer in jaren. En na de onvermijdelijke winst van de Oranje Leeuwen ligt de start van het nieuwe seizoen alweer in het vooruitzicht. Wij zijn daarom al begonnen met de voorbereiding op de voorbereiding. Diegene die zich afspeelt op de pleintjes, veldjes en parken.

Trek je schoenen aan en maak optimaal gebruik van de langere, warmere dagen. Verzamel je vrienden en ga de strijd aan. Maak er een echte voetbalzomer van! Zo begin je straks aan het nieuwe voetbalseizoen met tonnen wedstrijdritme en minstens één titel. Niet die van Europees kampioen, maar die van local legend. En om je te helpen hebben we alvast wat essentials op een rijtje gezet.

COUNTER SHIRT

COUNTER SHIRT

De zomer kleurt feloranje met de Counter collectie. Deze maand kun je immers niet genoeg oranje in huis hebben. Dit voetbalshirt is de ideale basis van je outfit. Het Counter Shirt heeft een ronde kraag, raglanmouwen en is gemaakt van ademend Bey-Dry materiaal. Is oranje niet jouw kleur? Geen probleem, deze alleskunner is verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren.

SHOP NOW

Robey FOOTBALLS

FOOTBALLS

Een avondje voetballen kan natuurlijk niet zonder bal. De Robey bal is rond en vliegt de kruising in zodra jij wil. Zelfs de FIFA heeft de bal goed gekeurd dus met deze bal kan jij best aan komen zetten bij je vrienden. De afmetingen en het gewicht voldoen daarnaast aan de normen van de KNVB. We leggen de bal bij jou.

SHOP NOW

ROBEY BACKPACK

BACKPACK

De backpack is jouw ideale accessoire tijdens de zomeravonden. De verschillende vakken zorgen ervoor dat jouw spullen goed opgeborgen zijn. Van je voetbalschoenen in het speciale schoenen vak tot aan je waardevolle spullen in de vakken met rits aan de zijkant. Dit is je ideale compagnon op de fiets naar het park, pleintje of voetbalveld.

SHOP NOW

Robey SLIDES

SLIDES

De Robey slides zijn de badslippers die iedere voetballer nodig heeft. Het voorgevormde voetbed geeft ultiem draagcomfort en het design past perfect bij je Robey-outfit. Na een potje voetballen kan je niet wachten om deze comfortabele slippers weer aan te trekken.

SHOP NOW