Robey EK Poule

Het is eindelijk zo ver. In juni trappen de beste voetballers van Europa af voor de mooiste voetbalzomer in jaren. Een maand lang kunnen we genieten van een dagelijks portie voetbal en natuurlijk vooral van het Nederlands Elftal. Lukt het Memphis, Frenkie, Gini en alle andere Oranje Leeuwen om de beker te pakken?

Bij een EK of WK hoort natuurlijk een klassieke voetbalpoule. Ben jij de meestervoorspeller van je voetbalteam? Speel dan nu mee met de Robey EK Poule en maak kans op Off Pitch Tracksuits voor je hele team!

ROBEY EK POULE

SPEEL GRATIS MEE

De deelname aan de Robey EK Poule is volledig gratis. Het enige wat je hoeft te doen is aanmelden via onderstaande link. We werken hierbij samen met Scorito, de nummer 1 in Fantasy Sports. Via de app (of gewoon via je computer) voorspel je alle wedstrijden van het EK en win je bonuspunten door o.a. de topscoorder goed te voorspellen.

MELD JE AAN

Robey EK POULE

TEAMWORK

Winnen doe je niet alleen. Daarom zijn alle hoofdprijzen niet alleen voor jou maar voor heel je team! Dit is wat er allemaal te winnen valt:

1ste Prijs: Off Pitch Tracksuits voor je hele team

2e Prijs: Robey Footballs voor je hele team

3e Prijs: Baselayer shirts voor je hele team

ROBEY BASELAYERS

WIN-WIN

Naast deze prijzen ontvangt iedere deelnemer van ons een presentje. Kortom, een win-win situatie. Meld je nu aan voor de Robey EK Poule en speel mee.

Robey EK Poule

SPREID JE WINKANSEN

Pro-tip: Roep zoveel mogelijk teamgenoten om mee te doen met de Robey EK Poule om nog meer kans te maken. Deel de link in de teamapp en vermenigvuldig je kans op winst!

MELD JE AAN