De lente is in aantocht, de dagen worden weer iets langer worden en de koude trainingsavonden rond het vriespunt worden warmer. En dankzij de onderbreking is het seizoen nog lang. De competities zijn nog niet eens op de helft. Bereid je daarom goed voor op de komende periode. Een goed trainingstenue is namelijk de basis van elke voetbalkleerkast. Sla daarom tijdig je shirts, shorts, sokken en accessoires in. Zo sta je straks helemaal klaar wanneer de eerste zon er weer echt door komt.

Performance Shirt

Performance Shirt

Train als een prof met het Performance Shirt. Dit shirt wordt namelijk ook gedragen door onze profclubs. Het luxe trainingsshirt is gemaakt van zweet afvoerend materiaal om je droog te houden tijdens de trainingen en dankzij de perfecte pasvorm kan je vrij en comfortabel blijven bewegen op het veld.

SHOP NOW

Performance Short

Performance Short

Maak de perfecte combinatie met het Performance Short. Het broekje is voorzien van een mesh-panel aan de zijkant voor ademend vermogen. De iconische branding maakt de look compleet. Combineer dit short met het Performance Shirt of de wedstrijdshirts.

SHOP NOW

Counter Shirt

Counter Shirt

Verover het trainingsveld met het Counter Shirt. Dit voetbalshirt is het ideale basis shirt voor dagelijkse trainingen en opwarmoefeningen door de ademende en vochtregulerende BeyDry technologie. Het Counter Shirt heeft een ronde kraag en raglanmouwen.

SHOP NOW

Mix & Match

Mix & Match

Winnen doe je samen. Combineer daarom een shirt met een short en niets staat jou in de weg om een succesvolle training af te werken. Kies uit onze ruime collectie met verschillende kleuren en materialen. Maak de perfecte combinatie!

SHOP NOW