Profclubs

Robey is de trotse kleding leverancier van Betaald Voetbal Organisaties: Sparta Rotterdam, Willem II & SC Telstar. Clubs met een rijke historie en traditie. We sluiten namelijk niet zomaar iedere profclub in ons hart, alleen de clubs die passen bij de kernwaarden van ons merk. Clubs die voetbalcult ademen en die ook staan voor dat nostalgische voetbalgevoel, die onvoorwaardelijke liefde voor het mooiste spel op aarde.

Sparta

Robey is al jarenlang de trotse kleding leverancier van een van de oudste en mooiste clubs van Nederland: Sparta Rotterdam. Sparta is een club met 125 jaar traditie, maar ook modern. Warm en sympathiek, strijdbaar als het moet. Voor tegenstanders is het Kasteel een onneembare vesting, voor spelers, supporters en sponsoren een warm thuis.

 

 

Willem II

Al sinds 1896 is Willem II de voetbaltrots van Tilburg, de zesde stad van Nederland. In haar rijke historie heeft de club al ruim 45 jaar in de Eredivisie gespeeld en is het zelfs drievoudig Landskampioen. De Tricolores bouwen op tradities en spelen strijdlustig voetbal in de bruisende ambiance van het Koning Willem II Stadion.

 

 

SC Telstar

Vanaf het seizoen 2019-2020 is Robey de kleding leverancier van SC Telstar. De club is in 1963 ontstaan uit een fusie tussen VSV uit Velsen en Stormvogels uit IJmuiden. Telstar is een club met historie, traditie en een prachtige bijnaam: De Witte Leeuwen.